Hoe kan ik inloggen als ik mijn paswoord of login vergeten ben?

Je gebruikersnaam is je rijksregisternummer. Dit nummer vind je op de achterkant van je identiteitskaart.

Weet je je paswoord niet meer, klik dan op de link 'Paswoord vergeten?' in Mijn loopbaan.
Vul op deze pagina je rijksregisternummer in. Tik de cijfers na elkaar in zonder spaties of tekens.

Geraak je er niet uit, bel dan de Servicelijn op het gratis nummer 0800 30 700 (elke werkdag van 8 tot 19 uur).