Melding "gegevens komen niet overeen".

Krijg je bij je inschrijving volgende foutmelding?

• "Je gegevens komen niet overeen"
  • "Je rijksregisternummer komt niet overeen"

Controleer dan even je persoonsgegevens. Je kan je persoonsgegevens in je dossier op een eenvoudige manier zelf wijzigen.

Op onze website http://www.vdab.be vind je bovenaan 'Log in'. Klik hierop en log in met je gebruikersnaam en paswoord zodat je 'Mijn Loopbaan'-dossier geactiveerd wordt. Rechts zie je een wit vak met bovenaan je voor- en familienaam. Onder 'Profiel & Gewenste jobs' vind je 'Contactgegevens'. Klik hierop.

Je kan je persoonsgegevens nu naar wens aanpassen. Vergeet niet de wijzigingen nadien te bewaren via de knop ‘bewaar’ links onderaan je scherm.

Mocht het niet lukken, neem dan contact op met onze collega's van de servicelijn op het gratis nummer 0800 30 700 (elke werkdag tussen 8u en 19u).

Kies achtereenvolgens de volgende OPTIES:

1: Ben je werkzoekende of werknemer?

1: Jouw dossier

1: Vragen over jouw dossier.

Zij zullen samen met jou je gegevens overlopen en eventueel aanpassen of aanvullen.