Hoe kan ik de coach contacteren?

Bij inhoudelijk vragen over de cursus is je coach je aanspreekpunt. Ook kan je taken en opdrachten uit de cursus insturen via de coachomgeving.

Hoe kan je je coach contacteren?
Ga naar het leerplatform.
Klik op de naam van de cursus.
Of zit je al in de cursus, klik dan rechtsboven op 'activiteit afsluiten'

Onder de naam van de cursus zie je nu:
  1. je leerpakket(ten)
  2. een icoontje om toegang te krijgen tot de coachomgeving
  3. een icoontje om je certificaat te printen
Klik op het icoontje 'coach'

Hoe kan je een oefening insturen?
Sla je oefening op als Word-document en stuur ze mee als bijlage.
Als je bericht blijft haperen, klik je een tweede keer op 'verstuur bericht'.

Hoe keer je vanuit de coacharea terug naar de cursus?
Je keert terug naar de cursus door bovenaan op je scherm te klikken op de naam van de cursus.

Let op! Sommige online cursussen worden aangeboden zonder coaching. Bij die cursussen is er geen coachknop.