Aan welke systeemvereisten moet mijn pc voldoen om aan webleren te doen?

Om optimaal te kunnen leren moet je pc voldoen aan volgende technische vereisten:

• Geluid kunnen afspelen
  • Een webbrowser zoals Chrome, Firefox of Internet Explorer
  • Je browser moet cookies en Javascript accepteren.
  • Je browser moet pop-ups toestaan.
  • Flash Player (gratis downloaden)
  • Acrobat Reader (gratis downloaden)
  • JAVA (gratis downloaden)
  • Wil je inschrijven voor een cursus over een softwareapplicatie dan moet je zelf een legale versie van dit softwarepakket geïnstalleerd hebben.
  • In een aantal cursussen zijn Worddocumenten opgenomen. Om die documenten te openen moet je MS Word (of een programma dat .doc-bestanden kan openen) geïnstalleerd hebben.

Als Mac-gebruiker kan je bijna alle cursussen volgen met Chrome of Firefox. Wij kunnen echter geen garantie bieden voor het vlot verlopen van de cursus.