Ik geraak niet op het leerplatform. Wat doe ik?

Wanneer je niet op het leerplatform geraakt, heeft dit dikwijls te maken met de instellingen van de firewall of antivirusprogramma op je pc. Dit kan de Windows firewall zijn, een door de fabrikant van je pc ingebouwde firewall of software die je zelf geïnstalleerd hebt.

In al die gevallen zal je de strengheid van de instellingen moeten verminderen. Soms heet dit Privacy control, soms Security Settings. Consulteer de website waarvan je de firewall en het antivirusprogramma hebt gedownload voor de juiste werkwijze.