Welke software moet ik hebben om aan webleren te doen?

• Voor de meeste cursussen heb je alleen een pc met internetverbinding nodig.
  • Voor webcursussen over software (Word, Excel, Photoshop, ...) zorg je zelf voor een legale versie van deze software op je computer.
  • Daarnaast worden er in sommige cursussen een aantal courante softwarepakketten gebruikt zoals Acrobat Reader, Winzip. Je kan deze software gratis downloaden vanop verschillende sites zoals www.download.com of www.tucows.be. Van Acrobat Reader installeer je best de meest recente versie.
  • Voor sommige webcursussen heb je specifieke software nodig. De hyperlink om deze software te downloaden vind je telkens in de cursus zelf. Vaak gaat het dan om gratis software of een gratis trialversie. We gebruiken geen hyperlinks naar betalende downloads.