Tips om webcursussen optimaal weer te geven

Webcursussen bevatten vaak pagina’s met gemengde inhoud: tekst, geluid, animaties, video. Wanneer je inhoud verwacht maar een blanco pagina te zien krijgt, is de kans heel groot dat je browser de pagina blokkeert. Je krijgt daar echter geen melding van.

Voor een optimale weergave van je webcursussen kijk je best even je browserinstellingen na. In de bijlage vind je stappenplannen om de instellingen te wijzigen voor:

• Chrome

• Internet Explorer

• Firefox