Online leren voor scholen

Als je als school online cursussen wil gebruiken voor je leerlingen, moet je een overeenkomst voor samenwerking aangaan met VDAB inzake het gebruik van online cursussen.

Hoe doe je dit?

Download het contract, vul het in tweevoud in en onderteken het.

Mail daarna één exemplaar naar webleren@vdab.be of verstuur het via de post naar:

VDAB
Administratie online leren
Keizerslaan 11 - lokaal 2.10
1000 BRUSSEL

Hoe gaat het verder?

Vervolgens bezorgen we je via e-mail een unieke login. Via deze login kan je je studenten gratis inschrijven voor de online cursus van hun keuze. Als ze ingeschreven zijn, ontvangen ze elk een automatische begroetingsmail met een login en paswoord waarmee ze kunnen inloggen om de online cursus te volgen.

Daarnaast ontvang je ook twee handleidingen: een handleiding voor wie de studenten inschrijft en een handleiding voor de studenten die een online cursus willen volgen.

Heb je nog vragen of wil je meer info? Stuur een mail naar webleren@vdab.be. We helpen je graag verder!